Akvapark na Novosadskom sajmu od iduće godine

Na prostoru Novosadskog sajma bi, u okviru proširenja i unapređivanja njegove delatnosti, iduće godine trebalo da bude izgrađen moderan akvapark sa velnes i spa centrom.

Na prostoru Novosadskog sajma bi, u okviru proširenja i unapređivanja njegove delatnosti, iduće godine trebalo da bude izgrađen moderan akvapark sa velnes i spa centrom, izjavio je direktor te sajamske kuće Dragan Lukač.

"Našu osnovnu delatnost, priređivanje sajmova i izložbi, planiramo da proširimo tako što ćemo jedan deo, koji je nefunkcionalan za Novosadski sajam, pretvoriti u akvapark, spa i velnes centar, koji će biti dostupni građanima Novog Sada, Vojvodine, Srbije...", rekao je Lukač.

Napominjući da postoje odlični preduslovi za ostvarivanje te investicije, on je dodao da taj prostor u sajamskom krugu, gde će iznići akvapark, praktično i nije korišćen u protekle tri decenije.

U okviru planova proširenja sajamskih aktivnosti predviđeno je da odmah posle Nove godine bude održan sajam odbojke, sajam turizma biće sa jesenjeg premešten u prolećni termin, a sajmovima lova, ribolova i sporta biće pridodat sajam automobila, pa će tako zajednički naziv tih manifestacija - "Lorist" biti korigovan u "Lorisa".

Novina iduće godine biće i sajmovi kozmetike, opreme za medicinu i farmaciju, a u planu je i vraćanje u Novi Sad sajmova građevinarstva i nameštaja, kao i novogodišnjeg vašara. Tako će već na kraju ove godine biti priređen novogodišnji vašar, ali nešto skromnijeg kapaciteta, rekao je Lukač.

  • Nada

    12.09.2013 00:17
    A BISTRICA?
    Mi gradjani drugog reda sa Bistrice ,cekamo vec 10 godina da nas se sete gradski oci.Predaleko nam je,u danasnjem ritmu zivota putovati na Spens.Mislim da preko 40 000 stanovnika zasluzuje bazen,da se I nasa deca rekreiraju,a ne da svi moramo na Kej I Liman zbog toga.S obzirom da su Futog I Klisa odavno dobili sportsku halu I bazen,CINI SE DA NISMO DOBRO GLASALI.GLASACEMO ZA VAS,SAMO NAPRAVITE BAZEN>
  • 2013

    11.09.2013 09:21
    svaka cast
    Molim Vas,nemojte da pljujete po dr Draganu Lukacu.Verujem da ce on ispuniti sve sto obeca a isto tako je jako postena osoba koji je na prvom mestu porodican covek i on moze samo da nam svima pomogne i omoguci pristupacne cene ulaznica jer vrlo dobro zna u kakvim uslovima mi svi zivimo u danasnje vreme
  • SLAŽEM SE SA

    09.09.2013 17:22
    ima se može se
    Ma ljudi šta vam je... sigurno to ne prave za obične smrtnike. Pa hajde realno, koliko često idete leti na kupanje na Sajmište, a zimi na spens GDE JE KARTA 200-300 DINARA? e baš me interesuje ko može barem 2x nedeljno sebi i svojoj porodici to da priušti? Ma šta vam je, niko ne misli da ćemo se mi brčkati u Akva parku.... Zna se za koga se to otvara...Aj iskreno, koliko vas je više od 1x išlo u Petrovac? Aludiram na cene ulaznica....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti