Zgrada Rektorata biće gotova do kraja maja

Do kraja maja ove godine biće završena nova zgrada Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, u kojoj će biti i sedište Agencije za ravnomerni regionalni razvoj, najavio je danaspredsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić.
Do kraja maja ove godine biće završena nova zgrada Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, u kojoj će biti i sedište Agencije za ravnomerni regionalni razvoj, najavio je danaspredsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić.

„Bez ulaganja u inovacije, obrazovanje i nauku nema ni razvoja države i društva. Mi smo toga svesni, zbog čega smo odlučni da investicije o ovim oblastima budu jedan od prioriteta u narednom periodu", rekao je Pajtić prilikom otvaranja rekonstruisanog prostora na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu.

Rektor Univerziteta u Novom Sadu Miroslav Vesković rekao je danas da je počela i rekonstrukcija zgrade Prirodno-matematičkog fakulteta, a uskoro će početi radovi i na Medicinskom i Fakultetu tehničkih nauka.

Na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu danas je otvoreno 12 novih kabineta za profesore, asistente i studente ove visokoobrazovne ustanove. Za rekonstrukciju i opremanje Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine obezbedio je 20 miliona dinara, dok je Ekonomski fakultet investirao četiri miliona.

  • Uzas

    21.01.2013 14:44
    Uzas
    Jos jedna agencija...
    Pa da li ste vi normalni?
  • Novosadjanka

    21.01.2013 14:17
    20.000 evra po kabinetu?
    Da li sam dobro procitala? 20.000 evra po kabinetu? Ovo nije normalno! U eri besparice i gladi ovako se razbacivati! Jeste li sigurni za cifre? Ako ste sigurni da je 12 kabineta placeno 24 miliona dinara, onda bi g. Vucic trebalo ODMAH da reaguje, ma ne g. VUCIC vec svi mi kojima otimaju od usta za ovakve neverovatne lopovluke!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti