Autor: B92

Zabava
25.02.2018.
18:11
Epl je završio gradnju novog kampusa koji se proteže na 175 hektara. Pompezno je najavljivano otvaranje, i sve je bilo u redu dok nije otvoren.
  • NS

    25.02.2018 21:18
    eto odgovora u tekstu...
    "Kao ptičice koje su omamljene svojim ajfonima, ajpedima, i eplovim satovima, radnici se zaleću u staklene zidove", piše Blumberg.
    I kod nas postoji trend "velikih obaveza, neodložnog posla" tokom kretanja duž ulica, pešačkih prelaza, vožnje vozila ili bicikla...
  • Devojčicama

    25.02.2018 20:37
    Družba ili tužba?
    Skoro se zakucah u pekaru Ž kod pijace Futoške.
    Dve devojčice se slatko ismejaše.
    Naravno, razlog zakucavanja je taj što su iste devojčice zadimile cigarama do te mere pekaru, da je bila bela izmaglica iza stakala.
    Učinilo se da je ogromna, sjajno oprana površina stakla u stvari otvoren deo za provetravanje.
    Naravno, ljudima iza nije jasno da je to mogla biti slabovida osoba ili neko ko je bežao u strahu od napadača, zamišljena osoba ili ko zna koja situacija.
    Zato bi i kod nas trebalo doneti zakon da se svaka površina pod staklom veća od vrata MORA obeležiti jednom lajsnom po sredini - ima ih predivnih.
    Kako bi advokati imali manje posla.
    Naravno, da sam bio povređen, tužio bih Ž i dobio spor, sasvim sigurno.
    Sve po evropski, tako smo tražili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna