Vozač poginuo, među sedmoro povređenih i rukometaši Srbije

Muškarac je poginuo, a sedmoro ljudi je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na državnom putu Čačak-Kraljevo, u mestu Zablaće.

 Među povređenima, koji su prevezni u čačansku bolnicu su reprezentativci Srbije.

Do nesreće je došlo kada je automobil "golf" kruševačke registracije prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa putničkim motornim vozilom "pasat" čačanskih registarskih oznaka, saopštila je policija u Čačku.

Vozač "golfa", dvadesetšestogodišnji muškarac, podlegao je povredama na licu mesta, dok je sedmoro povređenih prevezeno u čačansku bolnicu.

Od sedmoro primljenih, dvoje je zadržano na lečenje, kaže za RTS pi-ar čačanske bolnice Biljana Kočović.

Prema njenim rečima, među povređenima su članovi rukometne reprezentacije Srbije igrača sa oštećenim sluhom. Jedan mladić sa teškim povredama lica nalazi se na odeljenju ORL, a jedna devojka zadržana je zbog lakšeg potresa mozga.

Pet osoba je zadobilo lake telesne povrede. Stabilnog su zdravstvenog stanja i pušteni su na kućno lečenje.

Autor: RTS

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.