VIDEO: Narukvica koja će zameniti kafu

Ljubitelji kafe dobro znaju da nakon dovoljne količine kofeina dobijaju neverovatnu energiju, ali isto tako nakon nekog vremena ona rapidno opada. Uz pomoć kofeinske narukvice ćete izbeći taj osećaj.

Narukvica "Joule" deluje tako da otpušta kofein u organizam kroz kožu, i to tokom četiri sata.

"Joule je napravljena tako da ističe dobre strane unošenja kofeina u telo, a istovremeno uklanja one neprijatne. A i lepo je dizajnirana", objašnjava jedan od tvoraca, Adam Paulin. Za dizajn nismo sigurni, ali ideja svakako zvuči zanimljivo.

Narukvica ima takođe kofeinske flastere koji sadrže ekstrakt guarane, biljke koja ima dvostruko veću dozu kofeina nego kafa.

Narukvica je do sad prikupila oko 10.000 dolara u donacijama na Indiegogo platformi, a planirana cena, zajedno s 30 flastera je 29 dolara.

Autor: Index.hr

  • Vasa

    09.02.2016 11:49
    a...
    ...sto bi iko menajo kafu za narukvicu???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.