Menu 021

VIDEO: "Years & years" i "Lost Frequencies" na ovogodišnjem Exitu

Grupe "Years & years" i "Lost Frequencies" su novi dodatak listi izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Exitu, koji će se održati od 7. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Zabava 14.03.2017. | 13:02
VIDEO:
"Years & Years" će nastupiti na glavnoj bini Exit festivala u petak, 7. jula. Ovaj londonski trio svetski mediji su jednoglasno proglasili jednim od najboljih novih bendova dok ih je NME nazvao "najvažnijim pop bendom 21. veka". Iza sebe imaju brojne hitove, od kojih su najpoznatiji "King", "Shine", "Desire", "Take Shelter", "Eyes Shut" i "Worship", a na Exitu će izvesti i nove pesme koje pišu zajedno sa elektro-pop ikonama Pet Shop Boys. 
 
 
Na glavnu binu iste noći kada nastupa i Alan Walker, dolazi belgijska zvezda Lost Frequencies. Njegovi hitovi "Are you with me" i "Reality" osvojili su većinu najvažnijih evropskih top lista. Na ovogodišnji Exit dolazi sa još nekoliko novih hitova među kojima su i "Beautiful Life", te nova verzija hita iz 90-ih "What Is Love".
 
Holandske bass zvezde Noisia donose svoj novi šou uživo pod istoimenim nazivom aktuelnom albuma "Outer Edges". Pored glavne, popunjava se i Fusion bina, koju će ove godine pohoditi hip-hop tandem Princess Nokia.
 
Ulaznice za Exit festival po promotivnoj ceni od 6.490 dinara, prodaju se širom Srbije u prodajnoj mreži Gigstix.com i u celom svetu putem sajta www.exitfest.org. U prodaji su i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000 dinara, te VIP GOLD Dance Arena po ceni od 18.500 dinara. Exit će ove godine spojiti četiri festivala u regionu u jedinstveno Exit Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon Exit festivala, od 6. do 9. jula, sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula.
Autor: 021.rs
Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest