Imovina "Beka" ponovo na dobošu

Stečajni upravnik Beogradske konfekcije "Beko" oglasio je novu prodaju imovine preduzeća javnim nadmetanjem, a kupac se ponovo traži za poslovni prostor u centru Beograda, odmaralište u Belanovici, zgradu tekstilne industrije u Kovinu, te sitan inventar, metražu i odevne predmete.
Imovina "Beka" ponovo na dobošu
Foto: Pixabay
Cene oglašene imovine, prema pisanju portala eKapija, niže su u odnosu na prethodni pokušaj prodaje, pa će potencijalni kupac za fabriku u Kovinu sada morati da izdvoji najmanje 293.000 evra.
 
Takođe, navode, za odmaralište u Belanovici kupac će morati da izdvoji 55.000 evra, a za dva poslovna prostora u centru prestonice, površine 660 i 1.097 kvadratnih metara, 3,4 miliona evra.
 
Javno nadmetanje održaće se 26. septembra, a rok za podnošenje prijava za učešće je 19. septembar.
 
Deo imovine Beogradske konfekcije "Beko", zgradu tekstilne industrije u Lazarevcu, kupio je turski investitor "Birlešik tekstil", koji planira da do kraja 2017. pokrene proizvodnju i u prvoj fazi zaposliti 600 ljudi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija