Ukida se linija za Malme sa niškog aerodroma

Rukovodstvo niškog aerodroma potvrdilo je da će linija Niš-Malme "Viz era" biti ukinuta od 7. januara naredne godine.
Ukida se linija za Malme sa niškog aerodroma
Foto: Pixabay
Iz aerodroma "Konstantin Veliki" navode da kompanije "Viz er", "Rajan er" i "Svis" imaju sada 11 redovnih linija sa tog aerodroma, a avioni "Viz era" će u novembru početi da lete i do Beča. 
 
U "Viz eru" su kazali da će putnicima pogođenim ukidanjem linije Niš-Malme ponuditi neku alternativnu liniju, celokupan povraćaj cene karte ili povraćaj od 120 odsto u vidu kredita za rezervacije karata. 
 
"Kao što je uobičajena praksa u vazduhoplovnoj industriji, Viz er stalno prati učinak svojih avio-linija kako bi najpopularnije destinacije bile dostupne po najnižim cenama karata", istakli su u "Viz eru". 
 
Linija Niš-Malme uspostavljena je sredinom 2015. godine i godišnje je na njoj letelo oko 32.000 putnika.
  • Vlada

    27.09.2018 22:14
    Narod glasao odbornike, odbornici izglasali poklanjanje aerodroma Vladi Srbije kojoj je prioritet Bg aerodrom. Skroz logican sled dogadjaja. I opet ce taj isti narod glasati za iste odbornike. Tako je i sa cenama goriva, privatizacijama, skandalima u zdravstvu i ostalo. Svakog cuda tri dana dosta i svake godine 30000 manje. Za 50 godina ce biti reseni svi problemi. Braco Srbi, veliki pozdrav do konacnog istrebljenja.
  • Petao Džon

    27.09.2018 19:06
    Mnogi naši koji žive po Skandinaviji su išli ovom linijom.
    Druga opcija je, takođe WizzAir, Bergen - Budimpešta pa kombijem do Subotice, Novog Sada itd. I ova linija se ukida od kraja oktobra. (pomeren je za Beč) Avion je skoro uvek bio pun, ne razumem taj potez.
    Norwegian je drastično povećao cenu karte Oslo - Beograd.
    Definitivno će se prorediti obilazak rođaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

"Esprit" bankrotirao u Nemačkoj

Poznati trgovački lanac Esprit podneo je zahtev za bankrot na sudu u Diseldorfu, javlja časopis TextilWirtschaft, prenosi Slobodna Dalmacija.

Povećane devizne rezerve Srbije

Bruto devizne rezerve zemlje su na kraju aprila iznosile 25,1 milijardu evra, što je najviši nivo krajem meseca od 2000. godine, od kada se prate podaci na taj način.