VIDEO: Belgijska policija upozorila na pištolj u obliku pametnog telefona

Belgijska policija izdala je upozorenje koje se odnosi na sklopivi pištolj, koji ima oblik kao pametni telefoni.
Prema pisanju novina tamošnjih medija, belgijska policija zabrinuta je da će "Ideal Conceal Pistol" biti ilegalno uvežen u Evropu. Kada je reč o Sjedinjenim Američkim Državama, pištolj će se uskoro naći u prodaji.
 
Kada je potpuno sklopljen, pištolj je teško razlikovati od običnog pametnog telefona.
 
Radi se o pištolju sa dve cevi koji može da ispali dva metka, a ima i laserski nišan. On je na tržištu trebalo da se pojavi prošle godine, ali je zbog problema u proizvodnji početak prodaje odgođen za 2017. godinu. Kirk Kjelber, kreator ovog pištolja, rekao je da očekuje početak proizvodnje u martu.
 
"Imamo još dve faze prototipa, želimo da pištolj bude lakši", izjavio je Kjelberg. Njegova kompanija je već dobila 12.000 narudžbi, a pištolj će koštati 395 dolara.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija