Novi Ajfon će moći da prepozna kada vlasnik gleda u njega

Novi detalji sve više otkrivaju o veoma iščekivanom Apple-ovom novom modelu iPhone 8.
Novi Ajfon će moći da prepozna kada vlasnik gleda u njega
Foto: Pixabay
HomePod softver za prepoznavanje lica će moći da radi i kada je telefon položen na sto, što znači da neće biti potrebno držati uređaj ispred lica prilikom otključavanja. To znači da će prepoznavanje lica, za razliku od konkurentskih modela, biti moguće pod mnogo većim uglom, prenosi brazilski sajt posvećen Apple-ovim proizvodima iHelp BR
 
Prepoznavanje lica biće omogućeno i za više osoba, pa će jedan uređaj moći da koristi više ljudi. Moguće je da će postojati opcija ograničenog pristupa uređaju za one koji nisu njegovi primarni korisnici. 
 
Apple je prvi na svojim mobilnim uređajima omogućio snimanje usporenog videa. "Osmica" bi trebalo da ima mogućnost snimanja slow-motion videa velikom brzinom i to u rezoluciji od 1080p. Snimanje u tom režimu biće moguće kako prednjom tako i zadnjom kamerom. 
 
HomePod softver će, prepoznajući kada i kako gledate u telefon, u trenutku kada pratite više obaveštenja od jednom moći da utiša zvuk dolazećih notifikacija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija