Hiljade korisnika peticijom traži da Snepčet vrati stari izgled

Više od 600.000 ljudi potpisalo je onlajn peticiju u kojoj pozivaju Snepčet (Snapchat) da vrati svoj originalni dizajn, odnosno da zaustavi ažuriranje koje je pokrenuo prošle sedmice.
Hiljade korisnika peticijom traži da Snepčet vrati stari izgled
Foto: Pixabay
Brojne su promene na popularnoj aplikaciji koje se ne sviđaju korisnicima, a najviše im smeta to što je najnoviji dizajn Snepčet fokusiran na razdvajanje medijskih sadržaja od onih koje objavljuju prijatelji između sebe. 
 
"Snepčet storiz" (Snapchat Stories), koji predstavlja videosadržaje i fotografije koji nestaju 24 sata nakon što ih korisnici podele, s novim dizajnom pojavljuje se s pojedinačnim Snep objavama i u direktnim porukama.
 
Peticiju pod nazivom "Uklonite novo Snepčet ažuriranje" (Remove the new Snapchat update), koja je aktivna na Chang.org, pokrenuo je jedan Australijanac.
 
"Novo ažuriranje nije učinilo aplikaciju lakšom, već naprotiv, korisnici su primetili kako su brojne opcije teže za korišćenje. Korisnici su uznemireni, a mnogi su odlučili da koriste VPN aplikaciju kako bi se vratili na stari Snepčet jer im je iritantno novo ažuriranje. Ova peticija bi trebalo da uveri Snepčet da vrati aplikaciju na stari izgled, pre ažuriranja iz 2018. godine", navodi se u peticiji.
 
 
Ljubitelji Snepčeta pišu kako im je ova aplikacija jedna od najdražih koju često koriste zajedno s prijateljima. Kako kažu, novo ažuriranje je zbunjujuće i bespotrebno. 
 
Iz Snepčeta se još niko nije oglasio, ali jasno je da će izgubiti hiljade korisnika ukoliko ne vrate stari izgled aplikaciji.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija