Instagram uveo novu opciju za deljenje sadržaja

Instagram je objavio manje ažuriranje za iOS i Android aplikacije, koje korisnicima omogućava da sa drugima dele sadržaje u kojima su tagovani.
Instagram uveo novu opciju za deljenje sadržaja
Foto: Pixabay
Ukoliko vas neko taguje u svojoj Instagram Story objavi, dobićete direktnu poruku sa obaveštenjem od te osobe i tom Story objavom. 
 
U okviru poruke postojaće opcija da istu objavu podelite i u svojoj Story sekciji. 
 
Pritiskom na taster, otvara se vaš Story editor, u kome je moguće obavljati iste prepravke i obrade sadržaja kakve se normalno odrađuju pre objave Story sadržaja. 
 
Nakon što se priča objavi, ime originalne osobe koja je objavila fotografiju ili video će biti vidljivi u vrhu, a korisnici mogu da pritisnu na ime kako bi videli profil osobe. 
 
Pomenuta Instagram promena je već zaživela i dostupna je samo javnim nalozima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija