VIDEO: Žena napadnuta u Turskoj zbog nošenja šorca

U Turskoj je danas izdat nalog za hapšenje muškarca, koji je udario ženu u minibusu u Istanbulu, jer je nosila šorc tokom muslimanskog svetog meseca Ramazana, preneli su turski mediji.
VIDEO: Žena napadnuta u Turskoj zbog nošenja šorca
Foto: 021
Na video snimku, koji je emitovan na internetu, prikazan je muškarac koji sedi u zadnjem delu minibusa, potom ustaje i udara jednu ženu koja je sedela, da bi ubrzo zajedno sa njom sišao iz vozila na stanici.
 
Žena je pokušala da se odbrani, ali ju je muškarac van minibusa bacio na zemlju. Pre agresije koja se dogodila pre nekoliko dana, muškarac je glasno rekao da je sramota što je žena obukla šorc za vremene Ramazana. Asena Melisa Saglam je odmah podnela krivičnu prijavu protiv muškarca i on je uhapšen, ali ubrzo pušten na slobodu.
 
Napadnuta žena je podnela žalbu, a tužilaštvo je danas ponovo izdalo nalog za hapšenje napadača. Organizacije za zaštitu prava žena su osudile oslobađanje muškarca, navodeći da se u svakodnevnom životu stalno dešavaju slični incidenti, koji moraju da budu kažnjeni. 
  • sugestija

    22.06.2017 23:26
    piše se "šorts"
  • Smorena

    22.06.2017 11:17
    Obicna pxxxa (kao karakterna osobina, a ne polna odrednica), kao i svi koji napadaju zene, prilazi joj s ledja, tempira pre zaustavljanja autobusa, da moze da izleti napolje. Sonja. Slabic.
  • Tomi

    22.06.2017 01:18
    To su ti sto prave sr***a pa Evropi. Odma hapsi i na psihijatriju da se vidi jel normalan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.