Umesto da pozovu pomoć, prolaznici slikali i snimali pregaženog čoveka

Dvadesetpetogodišnji softverski inženjer, koga je u sredu uveče u indijskom gradu Bhosari udario automobil, obilno je krvario ležeći na putu sve dok nije izdahnuo.
Prolaznici koji su se okupili oko njega sve vreme su fotografisali i snimali video snimke, umesto da mu pomognu i da ga odvedu u obližnju bolnicu. 
 
"Pomerao je ruke i noge. Ljudi su se okupili oko njega. Neki su pravili fotografije, drugi su snimali video, ali se niko nije potrudio da mu pomogne", izjavio je doktor Kartikradž Kejt. 
 
Tokom vožnje do bolince doktor je primetio da je nesrećni čovek imao tragove automobilskih guma preko stomaka. Doktor je pokušao da oživi pacijenta, ali bez uspeha. 
 
Preminuli programer Satiš Prabhakar Mete je, po dovođenju u bolnicu, odmah proglašen mrtvim. 
 
"Njegov život bi bio spašen da su prolaznici reagovali na vreme i odmah ga odvezli u bolnicu", zaključio je doktor Kejt.
  • Oleander

    21.07.2017 15:30
    Black mirror vise nije samo serija.
  • kuda ide ovaj svet

    21.07.2017 15:01
    gde je nestao moral
    Ako postoji bog ovaj svet ovakav kakav je ni netreba da postoji jer smo postali nemoralni , bezosecajni i negde se izgubila nacela covecnosti a oni koji je nisu izgubili i bore se peotiv lazi,prevara,kradja i pokusavaju nesto da ucine budu ismejani i proglaseni ludim i nervoznim. Bahatost u svakodnevnom zivotu preovladjuje i nazalost ne samo kod nas vec u celom svetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.