Intenzivna potraga za napadačem koji je motornom testerom ranio petoro

Muškarac koji je motornom testerom u švajcarskom gradu Šafhauzenu ranio pet osoba, od kojih dvoje teže, i dalje je u bekstvu i za njim se intenzivno traga.
Policija traga za njim u oblasti na granici Švajcarske i Nemačke, a u potragu su uključeni helikopteri, kao i psi.
 
Švajcarski SRF izveštava da je policija celu noć tragala za 51-godišnjim osumnjičenim Francom Vruzisom, koji je ranio dva radnika ustanove za zdravstveno osiguranje u njihovoj kancelariji i još tri osobe.
 
Vlasti su saopštile da je osumnjičeni dva puta već kažnjavan zbog zloupotrebe oružja. Proteklih nedelja često je viđan u šumi u blizini Šafhauzena.
 
Napad se dogodio juče, a policija je objavila i fotografiju osumnjičenog.
 
Švajcarski mediji su posle napada objavili da je jedan muškarac hodao ulicom sa motornom testerom u ruci i da je napao prolaznike.
 
Šafhauzen je grad koji se nalazi severno od Ciriha, u blizini granice sa Nemačkom. U njemu živi oko 36.000 ljudi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet