Par iz Srbije krao stvari sa plaža u Crnoj Gori

Budvanska policija uhapsila je srpske državljane M. B (24) K. V. (25), koji se sumnjiče da su počinili pet krađa na Slovenskoj plaži u Budvi.
Momak i devojka su, kako su objavile podgoričke "Vijesti", uhapšeni u policijskoj zasedi dok su pokušavali da ukradu lične stvari i torbu sa plaže dok su se turisti kupali u moru.
 
Policiji je ranije prijavljeno da se na toj plaži dešavaju učestale krađe. Turisti su počeli da prijavljuju da im nestaju dragocenosti, mobilni telefoni, novac i ostale lične stvari, koje su ostavljali ispod suncobrana. 
 
M. B. je uhapšen u trenutku dok je sa ukradenom torbom pokušao da ode sa plaže, a uhapšena je i njegova devojka koja mu je davala podršku.  Njih dvoje su, navodno, došli na letovanje u Budvu i nedostatak novca za provod i boravak obezbeđivali su svakodnevnim krađama, prenosi "Blic". 
 
Beogradski list piše da su oni odlučivali na kojoj plaži će se kupati tek kada bi označili metu, a to su obično bili porodični ljudi ili oni turisti koji su im izgledali imućnije. 
 
Osumnjičeni su zadržani u stanici policije, pa privedeni osnovnom državnom tužiocu u Kotoru.
  • ?

    09.08.2017 13:32
    @Goran ,

    Sav svet pošten samo Srbi nisu -ne znam odkuda oni svi zatvori po raznim zemljama. Jesu li i to sve Srbima napunjeni?
    Sve što si napisao svodi se na to :ja nisam odavde ja sam iz Pule (tamo nema lopova) i "nisu vas Turci džaba na kolac nabijali.
  • Marko

    09.08.2017 10:45
    ...
    Ključ za dobro letovanje i odmor sastoji se u odabiru lokacije na kojoj verovatnoća susreta sa građanima Srbije levitira u zadovoljavajućem minimumu.
  • Goran

    09.08.2017 10:42
    Nisam za nasilje ali ovima treba kao u doba druga Tita Milicija da prebije kosti, da ih provoza u marici po onim zavojima oko Budve prema Titogradu da koci i daje gas i nizbrdo i uzbrdo i da ih izbaci u more onako krvave. Rigorozno? Ma hajde ajde da vas vidim usred plaze usred grada bez pasosa dokumenata kljuceva od auta i slicno. Meni se desilo u Becu i pazi davne 1985 godine a vec onda su Policajci odmah nakon 2 sata uhvatili Srbina i za sramotu dobro da sam reko da sam iz Pule jer bi me napali da sa njim kradem po Becu. Ali ja sam imao BMW 315 i pare i putovao sam i mene se pregledali zasto mi je taj srbin polomio prozor na autu kao da smo se dogovorili da to uradimo da dobijem osiguranje. U to doba zao toga nije bilo. Ovima prste polomiti. Pre neki dan sam dosao iz Dubaija bas sam slikao na stolu novcanik 2 telefona torbica zena otisla u wc nema je 15 minuta. Nikome ni da pogleda a ne da padne na pamet jer rezu prste i dlanove. I tako treba. Nisu vas Turci djaba nabijali zive na kolceve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet