U Nemačkoj dvoje mrtvih zbog snega

U velikom snegu koji je pao u Nemačkoj život su izgubila dva čoveka, dogodilo se nekoliko saobraćajnih nesreća i otkazane su desetine letova aviona.
Nemačka novinska agencija DPA je izvestila da je jedna 86-ogodišnja žena danas poginula u Uelcenu u Donjoj Saksoniji, kada je automobil na klizavom putu skrenuo i sudario se s drugim vozilom koje je putovalo u suprotnom smeru.
 
Policija je rekla da se jedan dementni 83-ogodišnjak smrzao u Keledi, u istočnoj Nemačkoj. Policajci su ga našli mrtvog u snegu kraj puta u blizini staračkog doma u kojem je živeo. Pretpostavlja se da se izgubio.
 
Na Aerodromu Frankfurt je danas zbog lošeg vremena otkazano više od 80 letova.
 
Nekoliko brzih vozova ICE je dobilo naređenje da ide sporije u centralnoj i južnoj Nemačkoj zbog snega.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet