Indija zabranila reklame za kondome tokom dana

Indijske vlasti zabranile su reklame za kondome na televiziji tokom dana, uz ocenu da su neke od njih "vulgarnog sadržaja" i da deca treba da budu od toga zaštićena.
Indija zabranila reklame za kondome tokom dana
Foto: Pixabay
Ministarstvo za informisanje i difuziju naložilo je grupi od 900 televizijskih kanala da ne puštaju reklame za prezervative od šest ujutru do deset uveče, jer će u protivnom biti kažnjeni.
 
"Naloženo je svim televizijskim stanicama da ne emituju reklame za prezervative, jer su za određeni uzrast i mogle bi da budu neprimerene za decu", navodi se u saopštenju.
 
Već ranije su bile rasprave u Indiji oko reklama za kondome, pošto su seksualne teme tabu u toj, duboko konzervativnoj, zemlji.
  • Tetka Teča

    12.12.2017 15:02
    E, zato će biti još dve milijarde braće...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.