Dečak povređen kada je aktivirao petardu i stavio je u flašu

Zdravstveno stanje 11-godišnjeg dečaka iz Banjaluke, koji je povređen nakon što je aktivirao petardu i stavio je u staklenu flašu, stabilno je i on će u ponedeljak, 18. decembra, biti upućen na lečenje u Beograd, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra RS.
Dečak povređen kada je aktivirao petardu i stavio je u flašu
Foto: Pixabay
Dečak, koji je povređen u sredu uveče, zbrinut je na Klinici za očne bolesti UKC, gde će biti na praćenju do ponedeljka.
 
Prema rečima zamenice načelnika Klinike za očne bolesti Emire Ignjatić, dečak je primljen sa teškom povredom levog oka i odmah po prijemu je hirurški zbrinut.
 
- Pacijent je zadobio i lakše povrede prstiju šake koje su inicijalno zbrinute i ne zahtevaju hiruršku intervenciju - navedeno je u saopštenju.
 
Iz UKC navode da su sve prognoze u vezi sa očuvanjem vida na povređenom oku krajnje preuranjene i neizvesne.
  • Bns

    15.12.2017 18:44
    1990
    1990.godine u Osijeku je maturantkinja, odlican djak, povredjena na isti nacin. Na Badnje vece dripci su u staklenu bocu stavili petardu. Petarda je eksplodirala, raznela bocu, a njoj je staklo uslo u oci i ostala je bez vida.
    Retardinjose u roditelje treba rebnuti po dzepu visokim kaznama, a takodje i zabraniti prodaju petardi
  • Deks

    15.12.2017 18:40
    Zar u Sarajevu ili nekom drugom gradu BiH ne postoji odgovarajuća bolnica za lečenje ovog dečaka?
  • Darvin

    15.12.2017 16:33
    Za Darvinovu nagradu. 11 godina uopste nije malo, to bi trebalo da bude potpuno svesna i razumna jedinka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet