Roj stršljenova napao ženu

Roj stršljenova napao je u Otišiću u blizini Splita stariju ženu koju su spasli lekarska ekipa Hitne pomoći i tamošnji vatrogasci.
Roj stršljenova napao ženu
Foto: Pixabay
To je saopšteno u splitskoj vatrogasnoj službi.
 
Vatrogasci su dobili dojavu o napadu stršljenova na stariju žensku osobu koja je, kako bi se odbranila od uboda, ušla u kuću, te se nakon toga više nije javljala. Kako su rekli vatrogasci, zbog vrlo velikog broja stršljenova nisu mogli da dođu do vrata kuće napadnute žene, pa su pozvali lokalnog pčelara koji im je dao svoja odela koja su potom obukli i konačno prišli vratima kuće. 
 
Srećom vrata su bila otključana, a u unutrašnjosti kuće su pronašli stariju ženu koja je bila pri svesti, ali izbodena po rukama i glavi. Ubrzo je zbrinuta od strane službe hitne pomoći a zatim prevezena u KBC Split.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet