Raspisan konkurs za direktora policije

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije objavilo je danas konkurs za izbor direktora policije sa mandatom od pet godina.

Kandidat mora da ima stečeno visoko obrazovanje sa najmanje 300 ESPB bodova, 15 godina navršenog rada na policijskim poslovima, na rukovodećim radnim mestima, navodi se u konkursu koji je objavljen u dnevnom listu Politika.

Mora da ispunjava opšte uslove za rad u državnim organima predviđene zakonom, posebne uslove propisane Zakonom o policiji i Pravilnikom o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u MUP-u.

Rok za podnošenje prijava je deset dana od dana objavljivanja konkursa u Službenom glasniku, odnosno do 12. septembra.

Na mestu direktora policije devet godina bio je Milorad Veljović, koji je penzionisan 31. decembra prošle godine, a za vršioca dužnosti postavljen je načelnik Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.