FOTO: Silovatelji, dileri, krijumčari i ubice hapšeni širom Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović saopštio je da su policajci u velikoj akciji potrage pod nazivom "Cunami" priveli i zadržali 68 osumnjičenih za teška krivična dela, poput droge, ubistava, trgovine ljudima, silovanja...

Za privedenih 68 lica se očekuje određivanje pritvora, a prikupljeno je dovoljno dokaza da su osumnjičeni kao izvršioci krivičnih dela.

Stefanović je precizirao da se radi o krivičnim delima silovanja, nasilničkog ponašanja, ugrožavanja sigurnosti, neovlašćenog držanja oružja i eksplozivnih materija, proizvodnje i krijumčarenja narkotika, krijumčarenja ljudi i nedozvoljene polne radnje.

Akcija nazvana "Cunami" je sprovedena u Beogradu, Novom Sadu, Kruševcu i drugi gradovima širom Srbije, a traga se za još oko 10 lica.

Tokom akcije je zaplenjeno više kilograma droge, a nađene su i dve laboratorije za njenu proizvodnju.

U jednom stanu u Beogradu su nađena četiri migranta, žrtve trgovina ljudima.

Zaplenjeno je šest pištolja, jedan revolver i jedna automatska puška, kao i veća suma novca.

Uhapšena su i četiri državljanina Bugarske, šverceri droge preko Srbije ka Zapadnoj Evropi.

U njihovim vozilima su nađena 2,2 kilograma heroina, čija bi vrednost u ilegalnoj trgovini bila 150.000 evra, rekao je Stefanović.

  • Observer

    12.09.2016 10:34
    Naivni
    Po komentarima se vidi da je u narodu sve manje Naivnih slikara i da se štitimo protiv bacanja peska u oči. Vlasti preostaje da nađe neki drugi obilazak do naših naivnih duša. A možda je predstava za EU, kod njih ima još naivaca !
  • Carls Tejlor

    11.09.2016 18:34
    Znaci pola SNS-a je uhapseno prema ovoj prici.
  • DonJuan

    11.09.2016 14:57
    Kakvo nam poskupljenje, osim struje, sutra spremaju, kad nam danas mazu oci ovim?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.