Taksista kamenom u glavu pogodio komunalnog policajca

Komunalni policajac povređen je prilikom kontrole komunalnog reda ispod Pančevačkog mosta na taksi-stajalištu.
To je saopšteno iz Sekretarijata za poslove komunalne policije u Beogradu.
 
Kako se navodi, komunalna policija je postupala po prijavi građana i pokušali su da legitimišu vozača čije je taksi-vozilo bilo nepropisno parkirano.
 
Vozač je odbio da pruži na uvid traženu dokumentaciju, vratio se u vozilo i njime nasrnulo na komunalnog policajca. Patrola je uspela da ga spreči da pobegne, nakon čega je došlo do fizičkog obračuna i tom prilikom komunalni policajac je pogođen kamenom u glavu. 
 
Nakon tog incidenta i drugi taksi-prevoznik je nasrnuo na patrolu komunalne policije. Oba prevoznika su savladana, a patrola MUP-a ih je privela. 
 
Hitna pomoć je prevezla povređenog komunalnog policajca na VMA, dodaje se u saopštenju.
  • Fandja

    02.03.2017 01:09
    Mi taxisti u Cupriji nemamo komunalnu policiju zao mi je sto nemamo koga da gadjamo kamenjem! Mi imamo komunalnu inspekciju i ako ih pozovete doci ce dogodine!
  • NS

    01.03.2017 22:04
    ****************
    Nadam se da je kamenu dobro...
  • NS49

    01.03.2017 17:39
    David je drmnuo Golijata praćkom a ovaj samo se kečao kamenom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija