Ilić: Ne zanima me premijersko mesto

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić demantovao je da će biti premijer ukoliko Vuk Jeremić pobedi na predsedničkim izborima.
To je ranije izjavio ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.
 
Ilić je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima ocenio kao "zlonamernu" izjavu Stefanovića koji je i potpredsednik vladajuće Srpske napredne stranke.
 
"Odgovorno tvrdim da moj politički cilj nikada nije bila borba za takvu poziciju, jer me funkcija premijera zapravo nikada nije ni interesovala. NS i ja smo se odlučili da na nastupajućim izborima kao kandidata za predsednika Srbije podržimo Jeremića iz razloga dubokih državnih i nacionalnih interesa, a ne zarad nekakve tobožnje lične ili pak stranačke koristi", izjavio je Ilić. 
 
On je dodao da je njegov cilj da svojim učešćem u predizbornoj kampanji "pomogne pre svega ekonomsku stabilnost zemlje, kako bi budući naraštaji, mogli da žive u srećnijoj, boljoj i prosperitetnijoj državi", u odnosu na ono što "u nasleđe ostavljaju" Aleksandar Vučić i SNS. 
 
Ilić u saopštenju pominje "višemilionsku pljačku od nekoliko desetina miliona evra" u Javnom preduzeću "Koridori Srbije", i pita ministra Stefanovića: "Šta ćete preduzeti na planu rasvetljavanja ovakve otimačine narodnih para".
  • Sale

    06.03.2017 11:21
    Zemljo otvori se...Kakve mi pajace trpimo od devedesetih,sve isti,sve lopovi,sve nesposobni i nestručni da nešto urade za državu,narod,standard,dostojanstvo...
  • Bill

    06.03.2017 10:28
    Kada vidim ko sve podržava Jeremića, proizilazi da ni on nema šansi!

    A osim što ovog ne zanima premijersko mesto (nešto ga drugo sigurno zanima!), on ne zanima mene! Uopšte...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.