Mihajlović: Radite ili ćete izgubiti posao

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović uputila je poslednje upozorenje Putevima Srbije i građevinskim firmama da rade, ili će izgubiti posao.
U saopštenju iz kabineta potpredsednice vlade se navodi da je Zorana Mihajlović vanredno obišla radove na deonici Batočina - Kragujevac, gde oko 16 časova nije zatekla nijednog jedinog radnika.
 
"Nedopustivo je da po ovako lepom i toplom vremenu nema nijednog radnika na gradilištu. Nećemo da tolerišemo bilo čiji nerad. Građevinska sezona je počela i ne postoji nijedan razlog da radnici ne rade, dok god to vremenski uslove dozvole", kaže Mihajlović.
 
Ona je dodala da je ovo poslednje upozorenje investitoru JP Putevi Srbije, kao i svim građevinskim firmama koje rade na rehabilitaciji puteva da koriste svaki dan za radove.
 
"Ovako nešto nećemo tolerisati i ko ne bude ispunjavao svoje obaveze - izgubiće posao. Nemamo vremena za gubljenje", poručila je Mihajlovićeva.
  • skep

    22.03.2017 14:19
    A možda i nećete izgubiti posao nego dobiti milionske avanse. Ili se taj izvešta o gradnji Koridora 10 već zaboravio?
  • Pokemon

    22.03.2017 02:30
    Sve sto dolazi iz usta SNS bagre je tempirano. Ne kazem da ne treba nasutati JP da se radi, - kazem da uvek prave melodrame da bi izgledalk kul. Ovo je tipicno kako AV radi, ocitava bukvice itd... Uzas.
  • Konstantin

    22.03.2017 00:04
    rad-nerad
    A ovi se opet ubiše u Skupštini i Vladi od rada ?!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija