Živković: Zabranjeno uvođenje gostiju u parlament

Predsednik Nove Srbije poslanik Zoran Živković kaže da je od jutros zabranjeno uvođenje gostiju u parlament, kao posledica njegovog poziva učesnicima protesta i građanima da dođu u skupštinu.
On je objasnio da nijedan poslanik neće moći da dovede bilo kog u skupštinsko zdanje dok se ta odluka ne ukine.
 
- Ispred i iza zgrade imate policijska vozila, čak sprečavaju i ulaz vozila koja nemaju odobrenje, pojačano je prisustvo službenika policije koji su u civilu. Nisu oni krivi, neko je njima to naredio - rekao je Živković.
 
On veruje da je to posledica njegovog poziva učesnicima protesta, ali i svim građanima da dođu u parlament kada imaju neki problem i budu njegovi ili gosti drugih poslanika.
 
- Moj poziv učesnicima protesta da učestvuju u radu parlamenta sa balkona i da se sretnu sa nama je neko odbio, ja ne znam ko - pošto nemaju organizatora, ali jedan veći broj učesnika je prihvatio - rekao je Živković i pozvao rukovodstvo skupštine "da se mane zatvorskih manira"
 
- Ovo nije nikakav kazamat, ovo je Narodna skupština i ovde građani po proceduti koja je utvrđena mogu i treba da ulaze uvek kada osete potrebe da se obrate nekom od nas - rekao je Živković.
 
Poslanica Marinika Tepić koja se juče priključila Novoj stranci rekla je da se na neformalni poziv te partije javilo 30 ljudi da prati zasedanje sa balkona. Kako je rekla, veliki broj njih se paralelno interesovao i za posebnu sednicu o razrešenju predsednice parlamenta.
  • Na jesen

    21.04.2017 17:46
    Džabe krečite
    Počela klasa da se obezbeđuje od naroda. Imaćete mandate još čitavih 5 meseci.
    Narod SVE vidi šta radite. I onih 16 poslanika koji glasaju za zakone o deci, i onih 239 koji NISU tamo, po naređneju Glavnog.
    Izgleda se neko u deželi bavi trgovinom dece, pa mu ne odgovara izglasan zakon.
  • Marko

    21.04.2017 17:28
    Izgleda da skupština nije narodna nego SNS-ova. Ko u ovome ne vidi ogroman problem, a pre toga nalazi za shodno da komentariše Živkovića bolje da ćuti. Nije poenta u Živkoviću. Poenta je da se u nečemu što nosi prefiks "narodno" ne dozvoljava pristup nikome iz tog naroda.
  • Perica

    21.04.2017 16:15
    #####
    Živkoviću vodi NAROD u VINOGRAD i on je NARODNI !!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.