Prevarantkinja se predstavljala kao supruga specijalnog tužioca

Beogradska policija uhapsila je R.I. (1960), osumnjičenu da je, lažno se predstavljajući kao supruga specijalnog tužioca, prevarom pribavila oko 100.000 evra.
Sumnja se da se ona lažno predstavljala kao supruga specijalnog tužioca, lažnim imenima Ivana Zorić i Iva Zorić – Radisavljević. Obećavala im je pomoć prilikom posredovanja pri kupovini nekretnina i automobila, kao i zaposlenje u ambasadi Srbije u Vašingtonu.
 
Od oštećenih je, kako se sumnja, zahtevala i dobijala različite iznose novca na ime kapare, za kupovinu nekretnina i kola ili za obradu dokumentacije za dobijanje američke vize i drugih dokumenata za iseljenje.
 
Ona je, uz krivičnu prijavu, privedena Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Buki

    25.05.2017 17:18
    Ubila je sistem :)
  • Zivan

    25.05.2017 16:20
    Šteta što budalama koje su nasele na ovako jeftinu priču nije uzeto više novca...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija