Tončev napušta socijaliste?

Nezadovoljan kadrovskom kombinatorikom oko nove vlade, funkcioner SPS i poslanik Novica Tončev razmišlja o napuštanju partije i formiranju nove stranke, pišu "Novosti".
On već duže kritikuje stranački vrh, a sada je reagovao što SPS državne funkcije deli samo onima sa Dedinja, Senjaka i iz kruga "dvojke".
 
Tončev je napustio sednicu Glavnog odbora SPS u nedelju, očigledno revoltiran što su socijalisti odlučili da u Nemanjinu, kao svog predstavnika, pošalju Branka Ružića, piše list.
 
"Još nisam doneo konačnu odluku, ali razmišljam o formiranju nove političke stranke. To bi, svakako, bila partija leve orijentacije i borila bi se za prava radničke klase", kaže Tončev. Tončev, koji je i predsednik Skupštine opštine Surdulica, najavljuje podršku predlogu Aleksandra Vučića da Ana Brnabić preuzme premijersku funkciju.
 
"Dešavanja u SPS nemaju veze sa mojom prethodnom odlukom da podržim Vučićev predlog", rekao je on.
  • insider

    21.06.2017 13:00
    Opusteće SPS ako ovaj povuče sve alkoholičare sa sobom ...
  • Nindža Kornjačleone

    21.06.2017 10:49
    Kako bi bilo dobro da stranku nazove "Jugoslovenska levica".
  • pera

    21.06.2017 10:21
    jos jedna leva stranka, leve orijentacije, clanova oko 100.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.