Upucao komšiju nakon svađe zbog parking mesta

Novopazarac Omer S. teško je povređen kada ga je nešto pre podneva upucao komšija A. P. zbog, prema nezvaničnim informacijama, svađe oko parking mesta.
Do pucnjave je došlo nakon svađe Omera S. i oca A. P. oko parking mesta u Prvomajskoj ulici, zbog čega je A. P. potegao pištolj i ispalio nekoliko hitaca u pravcu Omera S. pogodivši ga u predelu stomaka, piše Blic. Povređeni muškarac je privatnim kolima prebačen do Opšte bolnice u Novom Pazaru, gde je na odeljenju hirurgije i dalje u toku operacija.
 
- Pacijent je dovezen sa teškim povredama stomaka i prema prvim informacijama, on je pogođen sa dva metka. U toku je operacija i ne možemo iznositi više detalja o stepenu njegovih povreda i prognozama za oporavak – kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
 
A.P. je nakon pucnjave pobegao sa lica mesta, a oko 17 časova se u pratnji advokata predao i u toku je njegovo saslušanje u novopazarskoj policiji.
 
Žitelji Prvomajske ulice kažu da A. P. i Omer S. ranije nisu imali većih razmirica.
  • dr Petrovic

    28.06.2017 06:35
    Vucic je u pravu?
    Toliko nam je dobro...
    Svi imaju danas kola. Po 2-3 komada.
    Samo se vozaju.
    Pogledajte guzve po gradu.
    Koliko kosta taj benzin, amortizacija?
    Sve gospodu glume, a kredite dizu.
    Placaju registracije, tablice, makstore...
    Svi imaju i po 2-3 mobilna.
    Sve biznismeni i mensdzeri.
    Nista to ne razumem, kako, odakle?

  • Zivan

    27.06.2017 21:40
    Odustati od automobila i vratiti se biciklima...
  • NS49

    27.06.2017 21:06
    Gde god zgodno mesto vidiš ti auto parkiraj- makar bilo to ispred komšijine garaže, na zelenoj tgravici ili nečijeg ulaza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.