Optuženi za ubistvo na Zakintosu koji se brane sa slobode stigli u Beograd

Dvojica državljana Srbije optužena za ubistvo američkog turiste na Zakintosu, kojima je odobreno da se brane sa slobode, jutros su doputovala u Beograd.
Njima je odobreno da se brane sa slobode uz kauciju od po 5.000 evra. O pritvoru još jednog srpskog državljanina biće odlučeno sutra.
 
Ostalim uhapšenim određen je pritvor do početka suđenja. Oni će biti prebačeni u zatvor u mestu Avlona, oko 50 kilometara udaljenom od Atinek, prenosi RTS.
 
Grčki mediji su objavili da bi istražni sudija za neke od uhapšenih mogao da državnom tužiocu predloži i najtežu kaznu koju poznaje grčko pravosuđe - doživotnu robiju, jer je zločin okvalifikovan i kao planirano tj. organizovano ubistvo.
 
Ukupno devet osoba je uhapšeno zbog učestvovanja u tuči u kojoj je ubijen američki državljanin, od kojih su sedam državljani Srbije. Sumnja se da je najmanje 15 osoba zadalo udarce nesrećnom mladiću od kojih je nekoliko udaraca bilo fatalno.
  • Limanka

    17.07.2017 00:02
    @Tanja
    Za Miladina Kovačevića nije platila država, nego svi mi. Precizno izračunato, svakom građaninu Srbije je (od bebe do starca) izbijeno iz džepa, za tog huligana ravno 13 centi!!! E, vidiš Tanja, mene tih 13 centi mnogo boli jer ih nisam dobrovoljno dala!!!
    Sada se pitam koliko će me koštati ove ubice?!
  • Milan

    15.07.2017 18:23
    @xyz Ja sam kazem da trebaju pravosudni organi da rade svoj posao. Ja nisam sudija nikome. Decko je mrtav i to je cinjenica. Neko ce da odgovara. A ko je ubica, a ko je saucesnik to ce tek da se utvrdi. I to neces utvrdjivati ni ja ni ti. A sto se tice devijatnog izgleda koji sam spomenuo, meni je muka po srpskim novinama da jedne te iste face vrse iste zlocine. Setaju se na slobodi, a imaju buljuk krivicnih prijava i presuda koje nisu postale pravosnazne. Ovi momci mi se u taj profil ne uklapaju i zao mi je ako se neko od njih nasao na pogresnom mjestu u pogresno vreme. Svi koji su osumnjiceni su nevibi dok se ne dokaze suprotnoj.
  • Srecan u dijaspori

    14.07.2017 22:16
    Nema ovde rekla kazala, snimci su najjaci forenzicki dokazi. Sve se lepo vidi i unutar lokala i napolju. To su monstrumi, mnogo ih je u zemlji koju sam napustio. Steta, zao mi je finog sveta koji nema kud.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.