Mladić iz Beograda pao u provaliju pored puta duboku 70 metara

Beograđanin Ivan Čolović (30) povređen je prilikom pada u provaliju, iznad Mioske na magistralnom putu Kolašin - Podgorica.
On je bio putnik autobusa "Lasta" koji je stajao u koloni, zbog nezgode, koja se prethodno dogodila na tom delu magistrale. Pretpostavlja se da je mladić, nakon što je izašao iz autobusa, krenuo prema ivici puta, ka potpornom zidu i survao se u provaliju duboku oko 70 metara.
 
Skoro dva sata pripadnici kolašinske službe zaštite, uz pomoć policije i jednog pripadnika Gorske službe spasavanja (GSS), izvlačili su povređenog mladića iz provalije.
 
- Dobili smo poziv od kolašinske policije oko 3.50 časova i odmah su pet pripadnika Službe zaštite krenuli na teren. Oko dva sata, po vrlo teškom terenu i uz slabu vidljivost, izvlačili smo Beograđanina. Na sreću, koliko znamo, van je životne opasnosti i sve se dobro završilo. Našli smo ga na mestu koje je 70 metara niže od magistrale. Navodno on je prvo pao 30-ak metara, pa se pokušavajući da se vrati, okliznuo i još dublje se survao - rečeno je za "Vijesti" u Službi zaštite.
 
Oni kažu da je srećna okolnost bila što je Beograđanin sve vreme bio u svesnom stanju i da je dozivao spasioce, što je olakšalo njegovo lociranje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija