Vazura plaća 400.000 dinara zbog nošenja pištolja

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura obavezan je u postupku oportuniteta da zbog nelegalnog nošenja pištolja u roku od mesec dana uplati 400.000 dinara u humanitarne svrhe preko računa Vlade Srbije.
Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu odlučilo je da prema Vazuri primeni oportunitet, odnosno da odustane od krivičnog gonjenja ukoliko ispuni pomenutu obavezu.
 
Portparol tužilaštva Milica Ljubičić rekla je Tanjugu da je Vazura dužan da preko računa Vlade uplati novac koji će biti prosleđen u humanitarne svrhe.
 
On je 30. maja bio priveden u kada mu je policija prilikom rutinske kontrole na Voždovcu u automobilu pronašla pištolj za čije nošenje nije imao dozvolu.
 
Nakon zadržavanja od 48 sati pušten je da se brani sa slobode. Kada ispuni obavezu i uplati novac krivična prijava protiv njega biće odbačena.
  • Wolf 359

    31.08.2017 22:52
    Najbrzi krimos na kugli zemaljskoj...Kad su ga povijali,oni nabildovani (po zadatku),kao da je nestao...
  • EvoOvako

    31.08.2017 21:12
    au
    Kada bih nosio utoku morao bih gladovati mesecec dana za sto ili dvesto evra koliko košta. Dobio bih mesec dana istrage i još minimum šest meseci dobije.
    Dakle, dva meseca gladi, mesec istrage i šest meseci istrage - devet meseci bi radovao, a ovom kazna koju će platiti ukradenom lovom...
  • bemvamater

    31.08.2017 20:16
    Za vlastelu oportunitet, a za kmetove zatvor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.