Malinović: Iz DS-a otišli "žuti", ostale samo demokrate

Demokratska stranka sinoć je u Nišu nastavila seriju razgovora sa građanima, kojima su se obratili predsednik stranke Dragan Šutanovac, kao i stranački funkcioneri.
Šutanovac je podsetio da su pre 17 godina, 24. septembra, građani srušili režim Slobodana Miloševića, ocenjujući da će i vlast Srpske napredne stranke biti poslata "na smetlište istorije", saopštio je DS.
 
Kritikujući aktuelnu vlast, Šutanovac je izneo tvrdnje da nema ništa od njihovih obećanja i da "nema osobe koja u današnjoj Srbiji živi bolje, a da nije iz Srpske napredne stranke".
 
Govoreći o stanju u opoziciji, Šutanovac je rekao da na srpskoj opozicionoj sceni ne nedostaju sujeta i ego, kao ni želja da neko bude prvi, već neophodna rešenja za građane.
 
On je rekao da DS nudi preko 40 konkretnih rešenja kako bi život u Srbiji mogao odmah da se promeni nabolje i predstavio predlog po kome bi svi đaci u Srbiji imali besplatne udžbenike, a roditelji subvenciju za čuvanje deteta.
 
Potpredsednik Demokratske stranke Branislav Lečić rekao je da su "naprednjaci došli na vlast sa parolama protiv korupcije" a da je "sada celo društvo korumpirano", navodi se u saopštenju.
 
General u penziji Sreto Malinović rekao je da je pristupio DS-u jer za tu partiju više niko ne može da kaže da je "manje zlo" i da su iz stranke otišli "žuti", a ostale samo demokrate.
  • zuti

    24.09.2017 15:20
    ostali isti
    U DS GENERALE SU OSTALI CISTI ZUTI I LEZILEBOVICI sutanovac i zivkovic a demokratije nikad nije ni bilo, viste nas rasprodali, pokrali sve sto se moglo, i posto je narodu bilo dosta dodjose ovi a bar se ne zovu demokrate i prljaju rec, a da su bolji pa..........
  • u prolazu

    24.09.2017 11:36
    Generalu svaka čast, njega cenim, ali nije uopšte u pravu.

    Niste se vi još ni blizu očistili! Jeste AV prevukao većinu lopurdi, ali šefovi su vam još mutni! Ili hoćete da kažete da su Šutanovac i Elezović pošteni!? To već svi znaju.

    Zašto AV-u odgovara ovakva opozicija? Zato što ih lako može uceniti! Još je PROTIVZAKONITO šef obaveštajnih službi, i ima sve podatke!
    Ako su vam ovakvi šefovi, kakvi mogu biti oni ispod? Zna se organizacija mafije!

    Imali ste prilike da se očistite i vratite na pravu opoziciju, posle smene Đilasa, koji ćuti iako su mu skinuli sve medijske poslove, i posle smene Pajtića koji isto ćuti i isto krca stečeno. Niste uspeli, nasledili su ih mutni likovi koji se otimaju za funkcije da bi se bolje i još jeftinije prodali!

    Uništili ste stranku koja je imala kakav-takav princip zbog koga je njen šef izgubio glavu! SRAMOTA!
    Iako ni on nije bio čist, jer zašto bi testament "običnog čoveka" bio državna tajna, a udovica jedna od najbogatijih u državi? I takav je bio bolji i od vas i ovih koji sada vladaju!

    Da ne pominjemo direktnu zaslugu za nastanak i dolazak na vlast najveće katastrofe u istoriji Srbije, SNS!

    Možete se oprati jedino totalnim čišćenjem, ali dok vas ove interesdžije vode, nema ništa od toga.

    Ja vam ništa ne verujem. Pokazali ste se kao i SNS. Vreme je za odlazak u istoriju ili zatvor, po zasluzi! I jednim i drugim! Krajnje, dok se ne rasproda i ovo malo što je ostalo.

    Glasao sam nekad za vas, za SNS nikad, čisto da znate kako razmišljam!
  • Bill

    24.09.2017 11:12
    Ne verujem ni onima koji su ostali, a tek koliko nisam verovao dok su oni bili. Moje neveroivanje su samo preneli onde gde su sada...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.