AMSS: Za put na Taru, Zlatibor, Kopaonik obavezne zimske gume

Auto moto savez Srbije (AMSS) apelovao je večeras na vozače da zbog snega na kolovozu bez preke potrebe i zimskih guma na polaze na put ka Zlatiboru, Tari i Kopaniku.
AMSS: Za put na Taru, Zlatibor, Kopaonik obavezne zimske gume
Foto: Pixabay
AMSS je naveo i da je na putevima u planinskim predelima Zlatibora i Tare saobraćaj  otežan zbog snega na kolovozu, a da se vozačima "ne preporučuje kretanje bez preke potrebe i bez zimskih pneumatika". 
 
U saopštenju se navodi i da se apel najviše odnosi na vozače koji se odluče za put ka Kopaoniku jer na tom području sneg i dalje pada.
 
Podsetimo Sjenica i Ivanjica, kao i okolna mesta, ceo dan su bez vode i struje, usled kvarova koje je izazvao sneg. Više o tome OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija