Pronađen još jedan komad nameštaja nestao 5. oktobra 2000.

Pronađen je još jedan komad nameštaja ukraden iz zgrade Narodne skupštine 5. oktobra 2000, tokom demonstracija zbog nepriznavanja izbornih rezultata.
Pronađen još jedan komad nameštaja nestao 5. oktobra 2000.
Foto: 021.rs
Komad mobilijara sa inventarskim brojem Parlamenta nađen je u Sokobanji i u međuvremenu je vraćen Skupštini Srbije, a predsednica parlamenta Maja Gojković zahvalila je građanima koji su se odazvali apelu da se vrate slike, mobilijar i druga umetnička dela i predmeti, koji su vlasništvo parlamenta.
 
"Ovom prilikom ponovo pozivamo sve građane koji imaju saznanja o umetničkim delima i drugoj kulturnoj baštini koja pripada Parlamentu Srbije da se jave i pruže informacije", navodi se u saopštenju iz kabineta predsednice parlamenta. 
 
Podsetimo, pre tri dana iz Skupštine Srbije je saopšteno da su pronađene dve fotelje, takođe nestale 5. oktobra.
  • Savić

    22.06.2018 08:56
    Ajde kad ste već tu, pogledajte koji je inventarski broj ovih na vlasti, Srbi sigurno nisu, možda ih traže pravi sunarodnici, Morloci.
  • Mmmm

    21.06.2018 22:43
    A pare sa Kipra?
    A pare sa Kipra? Možda neko zna?
  • Ja

    21.06.2018 17:30
    Pronadjena je u NS autobuska stanica iz vremena "naše mae". Ako joj treba nek si je nosi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija