Darku Kostiću pritvor još 30 dana

Treći osnovni sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor modnom kreatoru Darku Kostiću.
Darku Kostiću pritvor još 30 dana
Foto: Pixabay
On je osumnjičen za polno uznemiravanje maloletnika l.J. (15) koji ga je i prijavio za to krivično delo, ali i još jednog punoletnog mladića B.Š. (22).
 
"Rešenjem dežurnog sudije za prethodni postupak danas je okrivljenom produžen pritvor do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke", precizirao je portparol suda Igor Veličković za Tanjug. 
 
Kostić je uhpašen 22. juna i od tada se nalazi u pritvoru. Protiv Kostića je u toku istraga koju vodi Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu povodom sumnje da je izvršio krivična dela polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga. 
 
On se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Slučaj maloletnika i punoletnog mladića nisu povezani. Kostić se sumnjiči za uznemiravanje maloletnika, kome je ranije nekom prilikom dao "kamagru", a da mališan to nije znao. 
 
Kostića je prijavio za navodno polno uznemiravanje u njegovom stanu, pošto je došao da ga kreator fotografiše. I drugi mladić B.Š. je prema pisanju tabloida svedočio da ga je Kostić polno uznemiravao nakon konzumiranja droge.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.