Vučić: Idem na Kosovo, ne prekidamo dijalog sa Prištinom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će sutra ići na Kosovo i da će posetu početi obilaskom Gazivoda i Ekološkog centra na jezeru Gazivode.
Vučić: Idem na Kosovo, ne prekidamo dijalog sa Prištinom
Foto: 021.rs
"Očekujem, razume se, da sve protekne mirno i da tamo se na najnormalniji način obratim ljudima i ukažem koliko je značajno jezero Gazivode ne samo za Srbe na severu i jugu nego i Albance na Kosovu i Metohiji", kazao je Vučić u obraćanju javnosti.
 
On je kazao da ide na Kosovo sa konkretnim planovima ekonomskog napretka za svakog običnog čoveka i za dobre domaćine.
 
Vučić je kazao i da dijalog sa Prištinom neće biti prekinut. On je rekao da bi prekid dijaloga bio neozbiljan i neodgovoran potez.
  • Trorog

    08.09.2018 09:51
    oce kaki, nece kaki
  • Pantriota

    07.09.2018 22:34
    Nadam se da ce ga vratiti sa grane :) Ako bog da jednog dana i sa Zemunske granice.
  • Grunf

    07.09.2018 22:10
    Ma koga briga gde ti Ides

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.