Jedanaestogodišnjak seksualno zlostavljao mlađu sestru

Nakon što je priznao da je seksualno zlostavljao devetogodišnju sestru, 11-godišnji Britanac postao je najmlađi poznati silovatelj u Velikoj Britaniji.

Dečak je uhvaćen nakon što su u njegovom mobilnom telefonu pronađene fotografije snimljene u dva navrata dok je seksualno napastvovao sestru. Ovi napadi su se dešavali u njihovoj kući u Plimutu početkom godine.

Dečak će narednih godinu dana morati da ide na savetovanja kod socijalnih radnika i psihologa, da bi u budućnosti promenio nasilničko ponašanje. U naredne dve godine prilikom upotrebe interneta moraće da bude pod nadzorom.

Sudija okružnog suda Dajan Bejker izjavila je da bi za ovo krivično delo usledila zatvorska kazna da je dečak bio samo nekoliko godina stariji.

- Ono što si ti uradio je veoma ozbiljan prestup koji je jako naškodio tvojoj sestrici. Ona je još mala i ne razume šta se dešava, ali si je mnogo povredio i posledice toga će snositi ceo život - rekla je Bejkerova dečaku.

  • Beban

    28.08.2016 21:28
    Kakav psiholog kakav socijalni radnik prebiti kao vola
  • ana

    28.08.2016 13:44
    pa incest je tamo tradicija kao i caj u 5

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet