Tramp ponovo kritikuje medije, smetaju mu "lažne vesti"

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je kritikovao medije "zbog lažnih vesti", u jeku kontroverze koja se odnosi na ostavku njegovog savetnika za bezbednost Majkla Flina, ali i istrage o navodnom mešanju Rusije u predsedničke izbore u SAD.
Tramp je naveo na društvenoj mreži Tviter da su mediji "poludeli s lažnim vestima i svojim teorijama zavere" i dodao da su "zaslepljeni mržnjom".
 
"Ovo besmisleno povezivanje s Rusijom je samo pokušaj da se prikriju mnoge greške napravljene tokom gubitničke kampanje (kandidatkinje demokrata) Hilari Klinton", naveo je Tramp.
 
Flin je podneo ostavku posle medijskih izveštaja da je pre inauguracije Donalda Trampa s ruskim ambasadorom razgovarao o američkim sankcijama protiv Rusije.
 
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov odbacio je ranije danas navode o presretnutim telefonskim pozivima ruskih obaveštajnih zvaničnika i članova izbornog štaba Donalda Trampa.
  • rodoljub

    15.02.2017 15:29
    nezavisni
    Tramp je u pravu. U Americi su mediji u vecini pod kontrolom mafije - bivse administrtacije. Lazi, podmetanja, proizvodnja afera ...sve je to u meniju metoda rata protiv Trampa, koji vodi liberalno-globalisticka mafija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet