Batrovci: Zaplenjeno 64 kilograma marihuane

Zajedničkim radom granične policije i Uprave carine presečen je još jedan kanal krijumčarenja droge i zaplenjeno je oko 64 kilograma marihuane na Graničnom prelazu Batrovci.
Droga je otkrivena u tovarnom delu kamiona koji je prevozio nameštaj.
 
Po nalogu nadležnog tužioca, vozaču A. H. (1990), određeno je zadržavanje do 48 časova.
 
On će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu za dilovanje droge, biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.
 
Autor: Tanjug
  • Blavor

    15.04.2016 13:21
    Apsolutna legalizacija droge. Krajnje je vreme da prestanemo da štitimo mentalno slabe koji dozvole da ih supstance upropaste, kao i da prestanemo da proganjamo one koji ih koriste s merom. Protiv toga su najviše roditelji koji svojoj deci nisu podarili dovoljno mozga i samokontrole dase suoče s životom - pa upravo takve i treba da proredimo.
  • Goran

    15.04.2016 06:40
    Temerinska 32 Novi Sad
    Smrtne kazne za sve dilere droge. Posaljite ih u Saudijsku Arabiju da vidis. Na listicu u avionu dobijes formular u levom uglu stoji upozorenje - smrtna kazna za dilere droge.
    Unistavaju decu narod i familije. Gore zlo nemoze biti u zemlji.
  • War on drugs

    14.04.2016 13:18
    Auu znaci zurka u policijskoj stanici, pravac Batrovci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.