Sombor: Skupština raspravlja o izmenama urbanističkih gradskih odluka

Sedma sednica Skupštine grada održaće se 9. novembra.

Predlogom dnevnog reda koji je predsednik Skupštine grada Zoran Parčetić uputio odbornicima za raspravu je predviđeno 14 tačaka.

Prvo će se debatovati o predlozima odluka o promeni osnivačkih akata javnih komunalnih preduzeća "Vodokanal", "Čistoća", "Energana" i "Parking servi", a potom će se pred odbornicima naći i treće izmene i dopune programa poslovanja JP "Direkcija za izgradnju grada Sombora".

Na dnevnom redu su i predlozi izmena odluka o uređenju grada, o građevinskom zemljištu, o držanju domaćih životinja na teritoriji grada Sombora, kao i izmene i dopune Plana generalne regulacije naseljenog mesta Bački Monoštor.

Odbornici će , kako prenosi soinfo.rs, odlučivati o tri imovinsko pravna predmeta. Glasaće se o prodaji dela katastarske parcele 9458/7 u KO Sombor, na Staparskom putu, čija celokupna površina je 1,3 hektara, te o prodaji parcela 111/16 i 111/17 u ulici Josifa Marnkovića, ukupne površine oko 1.200 m2. Među poslednjim tačkama je imenovanje članova Štaba za vanredne situacije, kao i tačka izbori i imenovanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".