Ada: Predsednik opštine "preleteo" u SNS

Predsednik Opštine Ada Zoltan Bilicki pristupio je Srpskoj naprednoj stranci.
Bilicki je izjavio da se na pristupanju SNS-u odlučio, nakon što se uverio u "marljivost, posvećenost, trud i rezultate koje postižu Aleksandar Vučić i SNS".
 
Bilickom je ovo treći mandat na čelu ađanske opštine. Dva puta za predsednika opštine Ada je biran kao kadar Demokratske stranke. Tu stranku je napustio početkom ove godine i sa Grupom građana "Za našu opštinu: Mi opravdavamo poverenje" koju je predvodio, na aprilskim izborima osvojio apsolutnu većinu u opštinskom parlamentu Ade, 19 od 29 mandata. 
 
Bilicki je na prošlim izborima sa svojom Grupom građana podržavao liste naprednjaka za pokrajinski i republički parlament.
  • @gavra

    20.12.2016 13:56
    HuSrb
    Kao Mađar hoću da prestanete da širite mržnju a u cilju svoje političke propagande. Kao neko ko je apsolutno integrisan u Srpsko društvo, ali i kao aktivni učesnik u životu i radu Mađarske nacionalne manjine, želim da izjavim da 85% mojih sunarodnika podržava SVM. Tom podrškom mi apsolutno podržavamo i politiku gospodina Aleksandra Vučića i Vlade koju on vodi, bez obzira na to što je šef Srpske Radikalne stranke, Vojvoda od Karlovca Šešelj, izjavio pre davnih i dalekih 25 godina.
  • Udupetikonja

    20.12.2016 13:52
    E još da krilatica promene ime u Zoran Udicki i da se krsti sa 3 prsta mož i da se kandiduje za premijera.
  • DonJuan

    20.12.2016 12:28
    @Markiz de sad
    Naravno, posle Žutare, kod ovih barem mogu da odem da radim za 30k, kod žutih nije uopšte moglo da se radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina