Fudbaler dobio crveni karton zbog gasova u stomaku

Švedski fudbaler isključen je jer je tokom meča imao problema sa gasovima u stomaku. Sudija ga je optužio za "namernu provokaciju i nesportsko ponašanje".
Adam Lindin Jungkvist, koji je igrao na poziciji levog beka na utakmicu između rezervnog tima Jerne i Peršagena, dobio je drugi žuti karton zbog, kako prenose lokalni mediji, bizarnih okolnosti.
 
"Imao sam problema sa stomakom, morao sam. Onda sam dobio crveni karton. Šokiran sam, ovo je najčudnija stvar koja mi se ikada dogodila u fudbalu", rekao je ovaj 25-godišnjak.
 
Kristofer Linde, napadač protivničke ekipe, ovako je opisao spornu situaciju: "Stajao sam poprilično udaljen, ali sam čuo sve jasno i glasno. Ništa čudnije nisam video na fudbalskom terenu, a igram od svoje osme godine". Arbitar Dani Kako potvrdio je da je Jungkvist zaradio drugi žuti karton zbog "glasnog stomaka".
 
"To sam shvatio kao namernu provokaciju. Uradio je to namerno i bilo je neprimereno. Stoga, dobio je žuti karton", rekao je sudija i dodao: "Jednom je igrač urinirao pored terena. Njemu sam takođe pokazao žuti karton".
 
Jungkvist je kasnije rekao da su navodi o namernoj provokaciji besmislica. "Provocirati nekoga stomačnim gasovima nije niti pametno niti normalno. To je glupost. Pričao sam sa sudijom posle meča, bio sam iznerviran. Nije bilo ružnih reči, ali sam mu rekao da je glupan", zaključio je Jungkvist.
  • Jovan2

    24.06.2016 14:55
    Nista neobicno i meni supruga da crveni u krevetu posle slicnog prekrsaja
  • Zivan

    23.06.2016 16:38
    Nikada nisam ccuo za ovako nesto, premda u osnovi je trivijalnost...
  • Izigrani

    23.06.2016 15:17
    Šved
    Dobro da se nije usro na terenu :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.