VIDEO: Bolesnom dečaku ostvarena želja - postao đubretar na jedan dan

Jednom teško obolelom američkom šestogodišnjaku se ostvario san - čitavog dana je bio đubretar.

U neonski blještavom zeleno-žutom prsluku kakav nose komunalni radnici, i s kapom posebno napravljenom za njega, Itan Din se ukrcao u kamion za odnošenje smeća i bio na čitavoj ruti kroz grad gde su ga duž ulica pozdravile stotine ljudi koji su znali da će mu biti ispunjena želja.

Sem Turman, vozač kamiona, rekao je da se "ni špahtlom" ne bi mogao skinuti osmeh s Itanovog lica. "Izgledao je kao da otvara prvi poklon u božićno jutro", rekao je on.

Kada je kamion stao kod jedne grupe kontejnera, prolaznik je pitao Itana šta mu se najviše sviđa, a dečak je odgovorio "Odnošenje smeća!". Posle čitave smene s komunalcima, Itan je dan završio na zabavi kod Skupštine Kalifornije gde su ga pozdravile stotine ljudi.

Itanu, koji boluje od cistične fibroze neizlečivog genetskog poremećaja pluća i drugih organa, želju je ostvarila Fondacija "Poželi želju" (Make-A-Wish Foundation). Dečak inače spava na jastuku na kojem je odštampana slika kamiona za smeće, igra se modelima istih takvih kamiona, a čak je i lajt-motiv njegovog šestog rođendana bio kamion za odnošenje smeća.

  • Sreća

    27.07.2016 16:32
    tuga
    Kako mi je tužno kada su deca bolesna, gde god da su, čija god da su. Deca su...
    Kako im je malo potrebno za sreću.
    Čuvajte ih i mazite ih dok su mala posle će vam to nedostajati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva