Fotelju platili pet funti i u njoj pronašli dijamante

Bračni par iz Škotske pre deset godina je na aukciji kupio staru stolicu, a kasnije su u njoj pronašli pravo bogatstvo.
Anđela Milner Braun i njen suprug Angus iz Bigara su na aukciji kupili staru stolicu za 5 funti.
 
"Kupili smo je davno na aukciji za pet funti. Izgledala je kao da je pas spavao na njoj i bila je u lošem stanju”, ispričala je Anđela. Par nije tada imao novca da je presvuče, pa su je ostavili na tavanu.
 
Nakon nekoliko godina, Angus je odneo stolicu na presvlačenje, a ubrzo zatim je počeo da ženi daje skupocene poklone. "Pre neku godinu suprug me je iznenadio sa dijamantskim prstenom za godišnjicu braka. Sledećeg Dana zaljubljenih poklonio mi je dijamantske minđuše, a za Uskrs dijamantski broš", rekla je supruga.
 
Kako se ispostavilo, Angus je u jastuku od stolice pronašao nakit vredan oko 5.000 funti i rešio da tu tajnu sakrije, kako bi svoju suprugu mogao da iznenadi poklonima.
 
"Moj muž je skidao slojeve štofa sa stolice kako bi je odneo na presvlačenje. Ispod poslednjeg sloja je našao nakit. On je romantičan, pa je odlučio da prećuti i da me iznenadi nakitom", ispričala je Anđela.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.