Jeziva dekoracija za Noć veštica povučena iz prodaje

Tanka je linija između onoga što je duhovito i onoga što nije.

Američka kompanija "Houm dipo" povukla je iz prodaje u Kanadi dekoraciju za Noć veštica "Scary Peeper Creeper" zbog masovnih žalbi.

Zabrinuta nastavnica i majka dvoje dece Breni Hant Vels kaže da ne vidi nikakav humor u tome.

"Ta dekoracija baca svetlo na ozbiljan zločin. Voajerizam je zločin u Kanadi", dodaje nastavnica.

"Houm dipo" je ubrzo reagovao i uklonio proizvod iz ponude u Kanadi, ali se "Scary Peeper Creeper" i dalje može nabaviti u SAD.

  • Kanader

    30.09.2016 14:56
    Ted Bandi nije bio voajer.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.