Tajna šifra za seks Donalda i Melanije Tramp je "bosanski problem"

Američka tajna služba ima spremne "tajne šifre" za sve aktivnosti svog predsednika pa i one koje se odnosne na njegovu intimu, a ona koja se odnosi na ljubavni odnos prvog čoveka SAD i prve dame se zove "bosanski problem".

Ukoliko će tajni agenti zaduženi za sigurnost predsednika SAD u naredne četiri godine ikada kažu da "Otpadnik i Renesansa raspravljaju o bosanskom problemu", to će značiti da su Donald Tramp i Melanija provode "kvalitetno vreme zajedno", piše britanski Miror.

"Otpadnik" je tajna šifra za predsednika, a "Renesansa" je šifra za prvu damu, dok je "bosanski problem" tajna šifra za njhov seksualni odnos.

Ipak, za te šifre nije zaslužan Donald Trump, nego njegov prethodnik Barak Obama, prvi predsednik koji je nakon dugo vremena svojoj tajnoj službi naznačio ovakvu potrebu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.