Političar ključevima grebe tuđe automobile

Predsednik zadarskog SDP-a Romano Meštrović rekao je da ključevima grebe i uništava tuđe automobile u ulici u kojoj stanuje u Zadru, jer ga nerviraju vlasnici automobila koji ih tu parkiraju, a nisu stanari.
Meštrović je zadarskim medijima priznao da je to čin očajnika, jer nikoga od nadležnih nije briga za haos na parkinzima u njegovoj ulici. Vlasnicima automobila koje je oštetio, političar se izvinio.
 
"Nikoga nije briga za ovo, ni policiju, ni komunalne policajce, jednostavno nikoga. Da li je trebalo da dođe do ovoga, da ja ovo uradim kako bi nama stanarima neko konačno pomogao?", upitao je Meštrović, koji je i bivši saborski poslanik.
 
Dodao je da njegova žena teško hoda i da ne može da prođe ulicom sa unukom u kolicima jer je sve zakrčeno vozilima.
  • Job

    22.02.2017 09:25
    Čuj gluposti. Tua mu parkiraju, a nisu stanari!
    Pa da li se on druži sa nekim? Da li i njemu dolaze gosti?
    Drage komšije, verovatno je ogrebao nekoga od vaših gostiju ili prijatelja koji su bili kod vas. Sadsa mu lepo vratite (ako ima goste), pa neka i on malo *izdi...
  • WTF?

    21.02.2017 21:10
    Mislim da bi trebalo i njega izgrebati malo...
    I tuziti i naplatiti stetu...
    Kazem kao neko kome su ogrebali auto samo zbog marke vozila. Bio sam pravilno parkiran na parking mestu za obicne smrtnike, izmedju linija, sve po PS-u.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti