VIDEO: Ljubila automobil 50 sati, pa ga osvojila

Dilejni Džajasurija (30) iz Teksasa pobedila je na takmičenju koje je organizovala KIA i osvojila automobil nakon što ga je ljubila čak 50 sati.
Takmičenje je počelo u ponedeljak ujutro, a na njemu je učestvovalo 12 ljudi koji su prislonili usne na nove automobile.
 
Pravila su vrlo jednostavna: pobednik je onaj ko nakon 50 sati i dalje bude ljubio limenog ljubimca. U slučaju da više takmičara dogura do 50. sata, pobednik se bira izvlačenjem.
 
Takmičari su svakih sat vremena dobijali pauzu od 10 minuta da odu u toalet ili popiju vode.
 
Do ponedeljka uveče, pet takmičara je već bilo odustalo, pošto nisu kontinuirano ljubili auto. U utorak se broj učesnika smanjio na 11. "Dobijam plikove po usnama", rekla je jedna 21-godišnjakinja. "Meni je nos jako crven", rekla je druga takmičarka.
 
Takmičari su pronalazili razne načine da sebi prekrate vreme. Neki su čačkali mobilne telefone, neki su slušali muziku, a neki su se naslonili na auto i zatvorili oči.
 
U devet ujutru u sredu isteklo je 50 sati i ostalo je sedam takmičara.
 
 
Prema pravilima, pobednik se birao izvlačenjem. Dilejni je bila srećnica koja je osvojila novi KIA automobil, a ostali su dobili ulaznice za koncert kao utešnu nagradu. Slična takmičenja održavaju se i u Kini, još od 2007. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva