VIDEO: Na tavanu pronašla 120.000 pčela, nije čula zujanje

Iako su pčele veoma važne za našu planetu niko ne bi voleo da baš njegov dom nastani hiljade ovih insekata, kao što se dogodilo Lisi Ormunt iz Džordžije.
Ormunt je nedavno na Fejsbuku postavila video-snimak na kojem se vidi kako pčelar seče otvor na plafonu njene dnevne sobe, i otkriva ogromnu koloniju pčela. 
 
Do kraja dana uklonjeno je oko 120.000 insekata, i izvađeno oko 55 kilograma meda. 
 
Najčudnije od svega jeste to da su pčele počele da nastanjuju kuću pre najmanje dve godine, a Ormunt za to vreme nijednom nije čula nikakvo zujanje. 
 
"Nikada se nisam plašila pčela, ali kada sam videla koliko ih ima, pomislila sam 'To je to, odoh odavde'", našalila se Ormunt.
 
Pretpostavila je da u njenom domu ima pčela kada je na jednoj strani kuće pronašla nekoliko njih. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.